Els batles van a Madrid

Avui horabaixa, a les cinc, els batles de Sant Llorenç, Son Servera i Artà (el batle de Capdepera no hi ha pogut assistir perquè hi havia un ple) es reuneixen a Madrid amb el director general d’infraestructures ferroviàries.

Els batles de Sant Llorenç, Son Servera i Artà amb el director general d'infraestructures ferroviàries

Aquesta direcció general del Ministeri de Foment és l’encarregada de la preparació i seguiment dels protocols, acords i convenis sobre actuacions concertades amb altres Administracions Publiques en matèria d’infraestructures ferroviàries, així com la coordinació i cooperació amb altres òrgans administratius, entitats públiques i administracions en matèria ferroviària, o dit clar i llampant, la direcció general que podrà treure’n trellat de la situació del conveni del tren de Llevant entre l’Administració de l’Estat i l’Administració Autonòmica.

Aquesta reunió, sol·licitada pel batles, obeeix a la demanda feta per la Plataforma pel Tren de Llevant per intentar aclarir la situació actual del conveni, conèixer si hi ha possibilitats de pròrroga i saber les quantitats que l’Estat hi té compromeses.

Els batles de la comarca de Llevant tenen la intenció de sol·licitar al Ministeri de Foment que proposi al President de la Comunitat Autònoma la pròrroga d’aquest conveni per poder acabar les obres del tren i pagar les indemnitzacions que resten pendents.

En tenir més informació la vos farem arribar.

Un pensament a “Els batles van a Madrid

  1. És molt gros això d’haver anar a pidolar a Madrid a demanar una cosa que et pertoca. L’estat sempre ens ha maltractat a les Illes (tant uns com els altres). Aquí, tot i que som de les comunitats que més aportam, sempre hem d’acabar demanant almoina i donant les gràcies per infraestructures que si nosaltres gestionàssim els nostres imposts no hi hauria cap problema per assumir. Mentrestant amb els nostres doblers es seguiran pagant el desastre d’aeroports de Castelló i Castella les inutils línies d’AVE a Toledo o el Palma Arena. Emperò dia 20 d’aquest més de ben segur que tornarem a votar als mateixos lladres. Els mallorquins es veu que som així.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.