Ha mort Enric Barbat

A través d’un missatge de l’amic Tomeu Balutxo he sabut de la mort d’Enric Barbat, ahir a Menorca.Enric Barbat va formar part dels 16 JUTGES, el sisè del grup. Serveixi aquesta cançó: Els qui vénen, amb lletra del poeta Joan Margarit, de recordança.

Els qui vénen

2 pensaments a “Ha mort Enric Barbat

  1. Es tens de sa moguda des setze jutges jo era bastant jovenet, i com ademés sa nostre estancia he sa escola, va se molt curta i limitada, no entenia molt be sa moguda; Però com sempre he esta interesat en sas coses noves, aquets Mediterranis foren es primers en comença ha ferme obrir es uis. Per tant gracias per sa teva labor.

  2. El moviment dels SETZE JUTGES va ser molt important per la música del país, però també pel restabliment de les llibertats nacionals. Jo era jovenet i no estava assabentat de la moguda, però ja escoltava les cançons de Joan Ramon Bonet, Lluís Llach, Raimon o Maria del Mar Bonet i encara les escolt. No puc deixar de recomanar-vos el darrer CD de Raimon, “Rellotge d’emocions”

    http://www.youtube.com/watch?v=i659NB2NoHk

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.