Una passa més

De mica en mica anam caminant… Ja disposam de tres furgonetes de segona mà que facilitaran el transport i la recollida. Una que ens regalà la cadena Hipotels, una altra que prové dels Franciscans i una tercera que s’ha pogut adquirir gràcies a la col·laboració dels ajuntaments de Sant Llorenç i Son Servera.

D’altra banda el Conseller de Presidència ens va prometre una peladora d’ametles. Entre una i altra cosa esperam l’any vinent, poder incrementar la nostra producció.

D’altra banda volem agrair a totes les persones, entitats i Ajuntament la bona acollida i col·laboració al comprar tota la nostra producció de torró i dolços de Nadal. D’aquesta manera s’ha possibilitat que cinc persones -cinc famílies- hagin disposat d’uns petits ingressos econòmics a canvi de l’elaboració dels productes.

MOLTES GRÀCIES i… BON NADAL!

 

Un pensament a “Una passa més

  1. Sensa ducta, no es una manera de ferse rics, però si tots les dam es nostro sobrant en se condisio de de recolliro i eleborero o vendrero ells, sempre es una ajuda pes nesesitats, i si no les deixam esta aturats son dues ses ajudas, per això parl de eleborero ells.

    Salut i Bon Nadal Per totom

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.