Los Manolos

Ja són aquí. Ja han arribat. I no… no són els Reis Mags, però s’hi aproximen. Ens referim als Manolos, o millor dit en Pedro Trompes, en Lluc Quina, n’Andreu Llinàs, en Jordi Minero i en Pep Lluís, que per un bona causa (recaptar doblers per a una cofradia) pujaren a l’escenari a interpretar una divertida cançó. Amb la seva peculiar  coreografia, i vestimenta i perruques extravagants, encadilaren el públic present al poliesportiu Margalida Fullana. A continuació, en primícia a Card.cat,  us deix el vídeo (tot un espectacle):      

Per cert, els deu primers segons es veuen en negre per problemes tècnics, però després se solucionen.

8 pensaments a “Los Manolos

  1. Punyetes. Vaja uns aubarcocs. I un és professor i ha de ser pare. Si, el de la guiterra. Però per ser professor s’ha de dir que balla molt bé. Fins i tot queda mono amb aquestes mogudes de cintura. Uepaaaa!

  2. I un que els va veure…. pareixien els de veritat. Si Madrid aconsegueix un dia ser ciutat olímpica segur que els criden a ells. Aixo sí, amb en Jaume Bosco de mànager!
    El Manolo de cames faixades grises i negres ningú diria que sent la presió de prèstec hipotecàri i la crisis darrera el cotrell: mirau-lo quines mambelletes! Deu ser que com que ja està dins la roda…
    A ca una p… exclamà ell!

  3. Jajaja,…el que es inconfundible es s’estil d’en Minero,…me cagon d’ell que fins i tot d’enfora es nota que es ell,…ara a d’alt, ara a baix, i cames aixencades,jejeje!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.