Notícia d’última hora

Sant Llorenç s’enfonsa!! Aquest matí hem descobert amb gran sorpresa aquest enorme forat a la plaça de l’ajuntament. Encara sort que ha estat de nit i no cal lamentar desgràcies personals. A causa de l’hora que s’ha produït aquest rar fenomen no circulava ningú pel carrer i gràcies a la prohibició d’aparcar després que s’acaba la jornada laboral de les oficines de l’ajuntament, no hi havia cap vehicle estacionat en aquesta zona. Així idò, gràcies a Déu i a la mania del batle de no deixar-nos aparcar en aquesta plaça quan ell no hi és, ens ha lliurat d’un disgust, !!mira per on!!

16 pensaments a “Notícia d’última hora

 1. Això deu haver estat un activista de tren.cat que, cansat d’esperar la inversió estatal, ha començat ses obres pel seu compte. Claro, i amb tanta feinada, ja no pot escriure articles sobre es tren…A tope T.M.!!! 🙂

 2. Ante diem quintum Kalendas Ianuarias.
  28 de desembre: és celebrat per l’Esglèsia Catòlica com el dia dels Innocents.

  En aquest dia, al nostre país, es fan tota mena de bromes. No succeeix així en altres països com per exemple a Alemanya, on el dia de les bromes és l’1 d’abril.

  Dedicar el 28 de desembre a fer bromes és sens dubte una pervivència i una seqüela de l’esperit de les Saturnals, festes en les que tota mena de bromes estaven permeses i que s’esqueien en aquests dies de l’any.
  Molts d’anys

 3. Moltes gràcies a tots els que us heu molestat a comentar aquesta petita broma “inocentada”. Espero i desig no haver molestat a ningú. Molts d’anys.

 4. Retroenllaç: Els deu articles de Card.cat més llegits de l’any | card.cat

 5. Retroenllaç: Adéu, amics! | card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.