Els deu articles de Card.cat més llegits de l’any

Com que en aquestes dates és típic fer un resum de l’any, jo ho faré de la nostra revista. A continuació us posaré els deu articles, que pel motiu que sigui, han estat els més llegits del 2011:

Per cert us deix en blau els enllaços de les notícies per si en voleu recordar alguna.

 1. Notícia d’última hora, de Toni Nadal. La innocentada d’en Toni va ser molt ben rebuda pels nostres lectors.
 2. Punt de vista del PP sobre el Ple de l’Ajuntament (del 22 de setembre), de Catalina Ferrer. Un article que va donar molt per parlar i que va demostrar que la política local, per molt que pesi a alguns, sí que interessa als ciutadans.
 3. Comencen les enquestes a Card.cat (enquesta sobre el tren de Llevant), de Pau Quina Jaume. La novetat de les enquestes, més la importància d’un tema actual que ens toca a tots de prop, com és el tren de Llevant, va provocar que aquest article fos bastant llegit.
 4. Finlàndia, el millor sistema educatiu del món, de Tomàs Martínez. Aquest escrit sobre l’educació va causar un debat intens i enriquidor sobre el paper dels mestres i professors, les famílies i el Govern en això tan delicat que és l’educació.
 5. La III Cursa dels Malalts vista des de la cantonada I, de Lluc Quina Jaume. L’humor salat i proper d’en Lluc per explicar la cursa que organitzaren els Malalts a Sant Llorenç va encantar la nostra parròquia.
 6. Son Carrió de festa per Sant Miquel, de Joan Adrover. Ja ningú podrà dir que aquesta revista només és de llorencins. Molt bona feina Joan!!!
 7. La III Cursa dels Malalts vista des de la cantonada II, de Lluc Quina Jaume. Com no podia ser d’altra manera, la gent volia saber com continuava la segona part de la crònica humorística de la cursa dels Malalts realitzada per Lluc Quina.
 8. Nova enquesta de Card.cat (sobre la música més representativa del nostre territori), de Pau Quina Jaume. Aquesta enquesta sobre música  ha caigut molt bé entre els nostres lectors.
 9. Coneixent en Toni Lluís Servera, de Pau Quina Jaume. En Toni Lluís, un dels llorencins que més ha triomfat en això dels esports, va captar l’atenció de la gent.
 10. El Tancamet de M i la prohibició del català, de Serafí Lliteres. Aquest article protesta de Serafí Lliteres contra algunes de les mesures del PP, com ara el tancament del canal M o els diferents atacs al català, també va crear debat.

I fins aquí els deu articles més llegits de l’any 2011. L’any que ve tornarem amb més!!!

Un pensament a “Els deu articles de Card.cat més llegits de l’any

 1. Retroenllaç: Els articles més llegits del 2013 a Card.cat | card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.