Tres formes de cuinar el bacallà

Per devers ca nostra feim es bacallà de tres maneres; sempre solem emprar bacallà salat.
Lo primer posam es Bacallà en remull, posam aigua dins un bol, passam es Bacallà pes grifo, i el deixam en remull unes 24 hores , com més li canvieu l’aigua més aviat se dessalarà. Llavors, consisteix simplement en torrar amb un poc d’oli el Bacallà i servir-lo amb amanida.
Una altre forma es enfarinar el bacallà, el fregiu, el retirau, i amb el mateix oli fregiu dos alls, coli-flor i patates, al gust.
La tercera es fregier el bacallà, i com nosaltres solem tenir tomatiga embotellada, pas pel turmix un pot de tomatiga, en dues fulles de llorer un poc de sal i un poc de pebre negre, al gust. Després pos dins una casola de test el Bacalla , i la salsa per deumt, i ho tenc cinc minuts al foc, fins que es Bacalla se begui un poc la salsa.

Així,  ja tenim tres maneres de fer bacallà. Si us serveix emprau-ho. Aquesta setmana es nostres set plats seran aquets: Arròs de Peix, Bullit, Aguiat, Llenties, Paella, Peix i Torrat. Bon Any Nou, i bon profit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.