Arribada i recorregut dels Reis d’Orient a Sant Llorenç

A continuació us deix les fotos del recorregut del Reis d’Orient al seu pas per Sant Llorenç. Ahir, a les set i mitja de l’horabaixa arribaren a la plaça de l’ajuntament els Reis d’Orient, precedits per una carrossa amb infants i una altra farcida de regals. Els reis qualcaven damunt uns preciosos carruatges ‘Victòria’ tirats per cavalls, mentre que l’ambaixador reial ho feia amb un carretó estirat per una somereta. Tot seguit pujaren al balcó de l’ajuntament a fer el seu discurs amb dures crítiques de cap a les retallades en matèria ecònomica i entonant un fort ‘volem català!’ fent referència a la demagògia de l’actual govern en contra de la nostra cultura.


Tot seguit es dirigiren de cap a la l’església precedits per la banda de Música a fer l’ofrena al Bon Jesús i adorar-lo.


En acabat, es dirigiren a la carpa situada a la Plaça Nova i feren entrega dels presents als nins i nines que havien fet bonda i del carbó corresponent als que no n’havien feta gens (em comentaren que en donaren poc de carbó enguany).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.