La cançó de la setmana

Ja hem acabat el 2011 i ja tenim aquí els resultats de les vostres votacions a la millor cançó de la setmana de l’any. La guanyadora ha estat una  composició de per aquí, Alegria, d’Antònia Font. En segon lloc, s’ha situat un il.lustre veterà, Leonard Cohen, amb la seva emblemàtica Tower of Song. Finalment, en tercer lloc s’ha posicionat un grup tampoc de gaire enfora, Sopa de Cabra, amb Hores Bruixes, que també canta en català, amb la qual cosa  podem dir que per bona sort la llengua ja no suposa un prejudici per gaudir de música moderna i popular ( i no només queda reclosa a la música folklòrica). Aquí us deix la classificació final completa (pensau que si pitjau damunt alguna cançó la podreu tornar a sentir in su factu):

Per cert, gràcies a la trentena de persones que han entrat a votar. Esper que aquest any que ara ha començat us pugui seguir mostrant cançons que us puguin interessar, algunes més populars que d’altres, però sobretot variades ( des de rockers peluts, com diu el meu company Serafí, fins a música alternativa, pop, clàssics, mestissa o de qualsevol regió del món).

Quines tres cançons, pel motiu que sigui, han estat les que t'han agaradat més de "La cançó de la setmana"?

Loading ... Loading ...


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.