El dissabte de Sant Antoni

A continuació podeu veure el darrer escrit del bloc de l’escola:

Aquest any la revetlla de Sant Antoni començarà ben prestet i els alumnes de primària de l’escola anirem a cercar els dos dimonis de la rectoria perquè ens facin el primer ball.
La concentració serà a les 10.45 h aproximadament al pati de l’escola per anar tots junts cap a la rectoria i fer sortir els dimonis damunt les 11.00 h.

En haver fet el primer ball anirem a fer-ne un altre al cente de dia amb les persones majors. Quantes generacions juntes, no?

Seguirem la ruta i farem anar els dimonis a l’escoleta d’educació infantil des purgatori perquè els més petitons de l’escola puguin veure ballar els dimonis. Segur que hi haurà més d’una plorada!

Per acabar els actes del dematí pujarem tots junts a l’edifici gran de l’escola, pegarem foc al fogueró  i els dimonis faran un darrer ball. En haver-hi caliu les famílies que ho vulguin podran començar a torrar (12.30h-13.00h aprox.)

La comparsa estarà animada en tot monent per una petita banda de música improvisada formada pels  alumnes de l’escola, mestres i totes aquelles persones que estigueu interessades en tocar. Es farà un assaig general amb tota la gent interessada en venir a tocar el mateix dilluns a les 9.30h. Demanau per na Luz.

Així mateix animam a tots els pares, mares, familiars, etc. que vengueu a prendre part de la comparsa ja desde l’escola.

Durant la torrada (pa i taleca cadascú desde casa) hi haurà  un servei de bar on vendran dolç i cafès a benefici del viatge d’estudis dels alumnes de 5è i 6è.

Digau Visca Sant Antoni!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.