Se suprimeix el programa “PROA”

El passat dia 11 de gener, la conselleria d’Educació, Cultura i Universitats, a través d’una carta signada pel director general d’Ordenació, Innovació i Formació Professional, comunicà a la direcció de l’escola “Mestre Guillem Galmés” de Sant Llorenç que a partir d’aquesta data es deixava de realitzar el programa “PROA” (Programa de reforç, orientació i suport).

Aquest programa anava dirigit a l’alumnat del segon i tercer cicle de primària.

Una vegada més l’educació pública sofreix les retallades  i, en aquest cas, pateix una iniciativa que s’havia posat en marxa per millorar la qualitat de l’educació.

2 pensaments a “Se suprimeix el programa “PROA”

  • Serafí, esperaré, amb molta paciència, que me presentis a un votant o persona afí a la dreta (o d’esquerra, me és igual… te costarà trobar-ne alguna) que estigui confome amb aquesta mesura. Ja no diguem, una persona que exercís el seu vot amb la intenció que això es dugués a terme.
   De totes formes, si la trobes i me la vols presentar, m’avises i jo te’n presentaré un parell que encara esperen que s’esbuquin es xalets de Ses Covetes o que encara esperen poder passar a peu pel litoral de Sa costa del pins (promeses explícites de les anteriors eleccions autonòmiques i estatals, que de ser un problema existencial varen deixar de ser-ho sense fer absolutament res de res: aixó és eficàcia)
   No volies demagògia? I do ja la tens pes morros 🙂

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.