Imatges Fogueró de sa Coma

Dissabte dia 21 tingué lloc el Fogueró i Torrada de sa Coma a la plaça del Talaiot, amb l’acompanymet de la Banda de Música de Sant Llorenç, Son Carrió, Cala Millor, S’Illot i Sa Coma.  Cal felicitar tots els components de la banda de música per l’alegria i il·lusió que aporten a la festa. Felicitats, com no, també al seu director, Damià Muñoz. El Dimonis, al fogueró feren mitja dotzena de ballets, i cap a l’infern s’ha dit. A reservar forces per a les Beneïdes del Diumenge.

l’AMIPA Punta d’Amer aprofità la torrada per posar a la  venda dolç a benefici del viatge d’estudis dels alumnes de 2012.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.