La cançó de la setmana

Després de l’èxit de la balada de la setmana passada, continuam amb una altra cançó de medio tempo.   Es tracta de Deadwight, una preciosa composició que va firmar el californià Beck per a la banda sonora de A life less ordinary (Una història diferent).

A diferència de la setmana passada, aquest pic conec de sobra l’artista que l’interpreta i no només la cançó. Es tracta de Beck, un dels cantants que en les darreres dècades més ha innovat en això de la música. S’ha atrevit amb tot: músia psicodèlica, hip-hop, country, folk, blues, rock… i el més important, la mescla li ha sortit perfecta. Jo us recomenaria els seus tres primers discos (Mellow Gold, de 1994; Odelay, de 1996; i Mutations, de 1998), però sense despreciar els altres.

Té tantes cançons bones que supòs que més endavant tornarà a sortir en aquest secció, però per ara us deix aquesta petita joia, que curiosament inclou un vídeoclip d’un vell conegut: Spike Jonze. Sí, el mateix director del clip de la setmana passada, que torna a demostrar que té un imaginativa visual impressionant.  Gaudiu-lo!!!

 

Un pensament a “La cançó de la setmana

  1. Retroenllaç: La cançó de la setmana | card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.