Avís per a totes les persones majors

La directiva de la tercera edat de Sant Llorenç us convida el divendres dia 10 de febrer a les 18 h. en el centre de la tercera edat a una xerrada de la Guàrdia Civil dirigida a la gent gran, per donar informació i consells per evitar abusos cap als nostres majors ( revisions de butà, maltractament, ofertes de gent no autoritzada per qualsevol tipus de compra…). Amb això es pretén millorar la informació sobre els riscs de seguretat que afecta al nostre col·lectiu així com els mitjans dels que disposen per protegir-se. Vos hi esperam a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.