Cuina. Canalons

Jo hi pos dos-cents cinquanta grams de carn picada, una llauna de foi-gras de porc, un quart de ceba no masa grossa, dos alls, un ou, un paquet de dotze làmines de canalons petits i un de beixamel.Pic la ceba i els alls en trossos ben petits, ho sofregesc amb la carn picada, sal i espècies a gust. Quan em pareix cuit, ho deix refredar un poc, després hi mescl el foi-gras, ben mesclat i després l’ou. Amb una cullera sopera umpl les làmines de canaló, les enrevolt i les coloc dins una palangana de forn, hi pos la beixamel per damunt (la meitat d’una capsa; l’altra meitat no la guardeu perquè es perd molt ràpidament) i amb el forn a cent vuitanta graus ho vigil fins que torna coloret d’or.

De canalons també en faig de marisc, també son mengívols. Per als de verdura faig lassanya, però d’aquest plat ja en parlarem quan li toqui. Ara us apuntaré els set plats que jo faria: Arròs blanc, calamar torrat, arròs sec, ensaladilla amb…, peix torrat, ciurons trempats. Bé, ja miraré si prest em pos al dia, i bon profit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.