Crònica del Son Macià-Cardassar

Sens dubte el marcador final de 5-1 a favor de les locals (Son Macià) no reflexa la realitat d’un partit en què les llorencines vam tenir la pilota la major part del temps.  Va ser un partit espès, amb poques idees i amb molts alts i baixos per part dels dos equips. Les de Son Macià van encetar el marcador als pocs minuts de la primera part després d’una pèrdua de pilota enmig del camp que va deixar la portera llorencina ben venuda. Poc temps després, però, les llorencines vàrem aconseguir empatar el partit (Aina Maria Estelrich, àlies Benzema) i vam tenir un parell d’ocasions clares per posar el marcador a favor. L’encert de la portera local, però, ho va fer impossible. Per altra part, les de Son Macià van saber fer el seu joc i aprofitar molt bé les poques ocasions que varen tenir.
Finalment volia donar l’enhorabona a na Lourdes pel seu “debut” i a na Marta Pont perquè en la meva opinió va fer un molt bon partit.

Ànim nosas !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.