La cançó de la setmana

Repetim punt d’interès: un grup de música de l’escena independent barcelonina.  Aquesta vegada, però, més rock i menys electrònica (a pesar que també l’utilitzen). Es tracta de Mendetz, i es poden posar dins aquests grups “buenos, bonitos y baratos” que estaria molt bé dur-los a tocar a la nostra Roqueta.

Com dèiem, idò, Mendetz és un grup de Barcelona que es va formar el 2003 (són molt jovenets) i mesclen de bona manera el rock amb apunts de música electrònica. Però a pesar del poc temps que duen en marxa, ja han publicat tres discs: Mendetz (2006), Souvenir (2009) i  Silly Symphonies (2012). Els seus bons resultats han permès que la discogràfica  Warner s’interessi per ells.

Jo us deixo la cançó Futur sex, del seu primer disc, tocada en directe pequè veieu la seva força damunt l’escenari. A més, la lletra està subtitulada al català perquè pogueu entendre de què parlen. Com el propi títol del cançó ens indica, va de com serà el sexe en el futur i la veritat és que no el pinten gaire bé.

 

Un pensament a “La cançó de la setmana


  1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

    Venga Pep Gall, miam si t’estires un poc per ses festes…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.