El bar Poker de s’Illot tornà a obrir les portes

El llegendari Bar Poker de s’Illot tornà a obrir les portes
El passat divendres tornà obrir les portes el llegendari bar Poker de S’Illot. El seu propietari, n’Andreu “Beia”, fa uns anys hagué de tancar el local per motius de salut. En aquesta nova etapa els responsables del bar són en Juan Pedro Velasco i la seva filla Victòria. Els amants de la ruta de les tapes tenen un nou punt d’encontre a S’Illot, ja que a més dels tradicionals serveis de bar i cafeteria podran trobar al bar Poker, a diari, un selecte servei de tapes.

Un pensament a “El bar Poker de s’Illot tornà a obrir les portes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.