La setmana que entram, segons el “parenòstic”

14ª setmana de l’any. El temps de bonança pot durar tres o quatre dies i després es pot desbaratar. El mes de març ja les té a aquestes coses, un dia fa sol i l’altre plou.El Sol guanya espai dia a dia. A finals de setmana lluirà 12 hores i quaranta minuts. La Lluna entrarà en creixent el dia 30 de març, a les 21 hores i 41 minuts, en el signe de Càncer.

Dilluns, 26, és el Dilluns de Passió; divendres, 30, és el Divendres de Dolors; dissabte, 31, és el Dissabte del Ram i diumenge, 1 d’abril, és la festivitat del Ram. El dia d’aquesta festivitat estarem a una setmana de Pasqua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.