Presentat el seminari d’escacs 2012 a Cala Millor

MALLORCA CHESS ACADEMY

Mallorca Chess Academy, l’acadèmia internacional d’escacs de Chess Mallorca, es va presentar aquest passat dimecres en un acte celebrat a l’Auditori de Sa Màniga de Cala Millor.

Mallorca Chess Academy ha estat apadrinat per la mestra georgiana Ia Machalichev i ha comptat amb la presència del gran mestre ucraïnès Viktor Moskalenko, qui està impartint el seminari a l’hotel Marins Suites de Cala Millor fins el proper divendres 30 de març.

Mallorca Ches Academy s’ha creat amb la finalitat de celebrar a Mallorca seminaris d’escacs d’alt nivell, que serveixin de formació a jugadors de tota Europa, així com també per projectar la imatge turística de Mallorca a nivell internacional.

Les autoritats locals responsables de les àrees de Turisme i Esports dels municipis de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera, amb la col·laboració de l’associació hotelera Badia de Cala Millor, conscients de la importància de la promoció turística i del valor afegit que aquests esdeveniments aporten al nostre destí, varen donar la benvinguda als mestres i participants del seminari, arribats d’Extremadura, Catalunya, Geòrgia i Eslovàquia.

2 pensaments a “Presentat el seminari d’escacs 2012 a Cala Millor

  1. Gràcies per la menció!
    De totes maneres comentar-vos que el seminari es va organitzar també amb la col·laboració del club d’escacs del poble i va ser tot un èxit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.