3r Trofeu Mestre Guillem Galmés de judo per a l’edat escolar

Demà a partir de les 10:30 tindrà lloc el ‘3r Trofeu Mestre Guillem Galmés de judo per a l’edat escolar’, que organitza el centre d’estudi de judo Renshinkan de Manacor amb l’ajuda de l’ajuntament de Sant Llorenç (recordar que hi haurà bar organitzat per les mares de 5è i 6è de l’escola).

En Pep Mascaró, responsable i principal professor del centre, a més de ser ni més ni manco que cinturó negre 7è dan, ha dedicat gairebé tota la seva vida professional a aquest esport sempre al capdavant del seu gimnàs. A continuació podeu veure l’horari de l’event:

Dia de l’event : 5 d’abril de 2012 (dijous sant).
Lloc: Poliesportiu Marga Fullana.
Presentació de l’event: A les 10:30 en punt.
L’entrada és gratuïta.
Lliurament dels trofeus:

  • A les 11:30 modalitat d’exhibició tècnica.
  • A les 12:30 modalitat competició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.