Resultats de l’enquesta de Card.cat

Ja tenim els resultats de l’enquesta sobre la sesta. En fa la majoria de gent? Quant de temps? Entra i descobreix-ho:

Quanta estona fas la sesta?

  • No en faig (32%, 12 Vots)
  • Un quart d’hora (24%, 9 Vots)
  • Mitja hora (24%, 9 Vots)
  • Una hora (14%, 5 Vots)
  • Més d’una hora (5%, 2 Vots)

Nombre de votants: 37

Loading ... Loading ...

7 pensaments a “Resultats de l’enquesta de Card.cat

  1. A rel d’aquesta enquesta podem fer un anàlisi informal (i de bon rollo, així que aquest Comité espera que ningú se’l prengui pel costat que no toca) que ens permet afirmar que entre els lectors més compromesos i actius de card.cat hi trobam:
    -2 foresters
    -5 polítics
    -Un grup de 18 persones (9+9) formades per funcionaris, i persones que tenen distorsionada la facultat de percepció del temps (cirmstàncies que solen coincidir en les mateixes persones)
    – i 12 persones que mos volen fer creure que fan més feina que els altres.

    No obstant, aquest Comité és conscient de que els lectors de card.cat són molt més, i des d’aquí els saludam i els hi donam l’enhorabona perquè en lloc de participar en aquest estudi sociològic, han aprofitat el seu temps per fer una bona sesteta…

  2. ThAs deixat un extracte important: els notaris, grup el qual, pel q se, ens segueixen fervament (deu ser q disposen de bastant Temps lliure) . segur q estarien al club de ” mes de una hora”

    I a rissorts…

    Je je

    • Aquest Comité no té constància, a dia d’avui, de què cap iŀlustríssim notari sigui seguidor de card.cat. Si no es així, ens alegrarà la bona nova.
      De totes formes, si tant li preocupa al senyor president la catgeoria notarial, la pot incloure perfectament dins de funcionari, perquè aquesta és la condició de notari, al temps que també és professional jurídic. No obstant, la realitat ens demostrarà que també un notari pot ser forester, o polític i també podria fer creure que fa més feina que els altres, o sigui que els pot incloure en la categoria que millor trobi.
      Lamentam que el senyor president tengui unes fons informatives errònees, però celebram que disfruti dels seu ‘rissottos’, o el que sigui a què faci referència en l’últim incís…

  3. Aquest darrer comentari correspon segurament a un individu ressentit que dorm mes d’una hora. De fet puc afirmar que l’he aplegat mes d’una vegada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.