Un Malalt a la Trail Serra de Tramuntana

Dissabte en Miquel Munar va participar a la Trail Mallorca Serra de Tramuntana. Cursa de muntanya amb sortida de Valldemossa i arribada a Pollença, de 62 km.
Va fer un temps de 9:41:27 i va quedar el 77è de la general d’un total de 368 finishers. GRANDE MUNAR!! Enhorabona, i enhorabona també a tots els altres participants!

 

4 pensaments a “Un Malalt a la Trail Serra de Tramuntana

  1. M’afegesc (amb certa enveja de la bona) a l’enhorabona. I a més, donaré un carameŀlet a den Serafí, i és que es guanyador de sa Trail, en Tòfol Castenyer, va fer la travessia ‘enllaçat’ per la llengua.

    Per altra banda m’agradaria destacar la gran feinada de promoció turístico-paisatgística d’aquesta cursa que, desde la iniciativa privada, ha fet més per donar a conéixer fora de Mallorca la ruta de pedra en sec que totes les iniciatives públiques dedicades a fer una minipublicitat pròpia dels anys 60 a quatre estands de fires inadequades, i que en tots aquests anys no han tengut ‘nassos’ de culminar amb una adequada xarxa de refugis senderites (i no minihotelets rústicomuntanyencs), malgrat es deia, en certes èpoques, que el turisme alternatiu fora de temporada havia de ser una prioritat.

    I aquest reconeixement es pot extendre a qualsevol prova lúdicoesporiva que permeti descobrir o redescobrir de forma diferent el nostre paisatge com pot ser sa Cursa des malalts, ses paparres, es fangar, qualsevol cursa de muntanya (que desde l’administració s’intenta dificultar enlloc de impulsar) o trobada de bicis, duatlons, tiatlons, nedades o piraguades populars.

  2. Compartesc la teva opinió al 100 per cent. A fer palau de congressos, palmas arena… sí q fan via però a fer 4 simples refugis i 4 rutes de muntanya, no. Ni el Pacte de Progrés… Tant costa?

    • Auditoriums a Manacor, Planols multimilionaris de Auditoriums a Palma, l’Estació de les camiones aixecada 3 vegades… Per sort encara queda gent que fa coses sense esperar gaire a canvi com aquesta gent de la Trail 🙂 .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.