Avui us presentam com es fa un bescuit de taronja.
Ingredients
– 6 ous
– 1 got suc taronja
– 600 g sucre
– 400 g farina
– 1 sobre llevat
– Ratlladura pell de taronja
– 1/2 got oli
Com fer Bescuit de taronja
Primer batem els ous en un bol. A poc a poc anem incorporant la farina, el sucre, el suc de taronja, el llevat, la ratlladura de pell de taronja i l’oli. Barregem amb l’ajuda d’unes varetes fins a obtenir una barreja homogènia. Posem a escalfar el forn a 200 º.
Després tirem la barreja en un motlle i ho introduïm al forn ja calent, deixant-ho coure uns 35 minuts. Per comprovar que està a punt punxem el pastís amb un escuradents. Si surt brut hem de deixar el pa de pessic una estona més.
Finalment retirem del forn i deixem refredar. Podem decorar el pastís amb sucre glass.
Maria, ara mateix l’he provada de fer. està a dins es forn… ja te diré que tal m’ha anat