Madrid i es seu poc senyoriu

Quan jo era al·lot molta de gent, com ara, érem del Madrid o del Barça. Del Madrid n’hi havia que ho eren per ser un dels equips millors del món, i altres pequè era un equip senyor, cosa que li fallava al Barça. Però com se pot comprovar ara mateix, ses coses canvien, i ses institucions posen com a presidents gent sense sa categoria suficient.

Uns pics els falla sa part econòmica, i se cerca un bon gestor, a vegades sense atendre a ses conseqüències.  A vegades se posa un guanyador nat, sense importar com ho aconsegueix, i tant una cosa com s’altra, espenya d’una tal manera es nom de sa institució, que no són bons ni títols ni sa reducció de defisis.  Això és ara el que està passant al Real Madrid: primer fa sortir per sa porta de darrere el Sr Del Bosque, i el Sr Hierro.  Al Sr Raul no se va atrevir, però, seguint se seva línia de destruir tot allò superior a ell dins sa institució, va cometre s’altre pecat de fitxar el Sr Mourinho per poder seguir destruint, i gent com el Sr Karanka ha passat de ser un Sr, a começar a semblar-li, i l el Sr Raul, per sa porta de derrere també va sortir.  Per sa pròxima demana set fitxatges, entre ells un porter per pressionar el Sr Casillas, miam si també se’n va.

Bé jo m’he envelentonat parlant d’aquest mal canvi fet pel Madrid des temps del Sr Bernabéu, en es temps d’ara; i del que volia parlar era de com l’ha posat en ridícul el Schalke 04, en s’homenatge que han fet a Raul, fins i tot han llevat sa camiseta núm.7 i això després de no haver volgut renovar i només haver-hi estat dos anys. Ho deu haver vist el Sr Florentino? O deu considerar: No me n’han fet cap a jo; per què n’he de fer jo un a Raul? I té tota sa raó del món……Si li ha pagat……..Però això és sa diferència des Senyoriu, o de sa mediocritat.

2 pensaments a “Madrid i es seu poc senyoriu

  1. Enhorabona a la gent del madrid , per haver guanyat la lliga, però és vera que el madrid fa anys que els equips no el respeten, no vull donar la culpa a ningú, però és sert que el partit del rayo- barça hi ha hagut titulars de prensa recriminant el comportament que varen tenir alguns jugadors per la manera de festejar la celebració d’un gol i el Senyor capità del barça els va recriminar i després l’entrenador i els propis jugadors varen demanar disculpes. Però encara no he vist cap gest de la cúpula del madrid que hagi demanat perdó ni disculpes pel comportament de Cristiano en el partit de bilbao-madrid. Duim uns anys que el comite de competició és permisiu amb els comentaris i actuacions que hi ha hagut, es hora de demanar la dimisió d’aquests nefads del comité, estan destruint la lliga.

  2. es mes respetable tirar botelles de jb a nes camp, queixarse de qe el madrid ha gonat x arbits. tirar coxinillos… axo si q es senyorio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.