VIII Cursa de ses Paparres a Son Carrió

Aquest cap de setmana les Festes Patronals de Son Carrió han començat amb les activitats esportives i el sus l’ha donat la cursa de ses Paparres, que ja va per la vuitena edició.
El dissabte, uns 500 participants sortiren de davant el Poliesportiu a les 18 hores, tot un èxit de participació que els organitzadors d’aquesta cursa popular , el “Grup ses Paparres ” de Son Carrió, no s’esperaven. De cada any aquesta cursa se va consolidant amb participants de totes les edats i categories que poden triar el recorregut de 10 Km, enguany amb 326 corredors ò de 4 km amb quasi 200, per les camades de foravila que envolten Son Carrió, un itinerari molt ben planificat i d’una gran bellesa, envoltats d’aire pur i natura per acabar al poliesportiu amb el repartiment de premis i un berenar de fruita i coca. Una saludable i entretinguda manera de passar un dissabte horabaixa. Les classificacions estan penjades a la pàgina web: www.elitechip.net S’ha d’agrair la col.laboració de protecció civil, la policia municipal de Sant Llorenç i tots els voluntaris que fan possible aquest acte esportiu.

A les 19 h. es disputà un partit de bàsquet de veterans contra sèniors i endevinau qui va guanyar? Idò els veterans demostraren que encara estan en molt bona forma. El diumenge tot-lo-dia, malgrat les estones de pluja es feren activitats per a tots els gusts i edats: 4×4 pels més arriscats, pesca, tallers de maquillatge, exhibició d’skate a la pista nova del parc, futbet, judo i fins i tot un bou mecànic. En voleu més? La setmana qui ve continuarà. Podeu mirar les fotos de tots els actes a la pàgina: www.carriocity.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.