Cassolada a l’escola demà a les 14:00

El proper 10 de maig s´han convocat a tot l’Estat protestes contra les retallades i en defensa de l’educació.
A Illes Balears educatiu, les entitats més representatives de la Comunitat Educativa de les Illes Balears, la Federació Autònoma d’Associacions d’Estudiants (FADAE), les Federacions d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (COAPA i FAPA Mallorca) i les organitzacions sindicals (STEI-i, FETE-UGT i FE-CCOO), han convocat cassolades davant cada centre educatiu. Aquestes cassolades es faran fora de l’horari lectiu, abans de l’entrada o just després de la sortida del matí o de l’horabaixa segons decideixi el centre i, de manera conjunta, pares, mares, docents i estudiants.

L’escola de Sant Llorenç s’ha adherit a la protesta i ha decidit que es durà a terme demà a les 14:00 davant l’entrada principal de l’escola (la de la imatge).

Aquí tindrà lloc la cassolada demà a les 14:00

10 pensaments a “Cassolada a l’escola demà a les 14:00

 1. Estic totalment d’acord amb aquestes protestes tot i que no hi podré acudir ja que l’horari de la cassolada coincideix amb el meu horari laboral. Picau ben fort, que us sentin de ben lluny!. Com ja he dit altres vegades, tot el meu suport per a la comunitat educativa.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Enhorabona per l’adhesió! El meu suport com a docent i com a mare. S’estan carregant l’educació pública i no els ho podem permetre. M’agrada molt la frase d’en Xerafí: picau ben fort, que us sentin de molt lluny. Jo no hi seré perquè coincideix amb el meu horari laboral, però hi haurà representació familiar.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Se que es molt dificil, però en aquets entre tots els em de tura es peus, i si no feim via no hi serem ha tens, i ja mos hauran torna afica dins se gerra.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. Perquè hi va haver tan poca participació per part dels pares i les mares? No us preocupa l’educació dels vostres fills/es? No n’estau al corrent de totes les retallades que es duran a terme? Perquè tantes queixes quan canvien als vostres fills d’aula i tan poques per defensar una educació de qualitat?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Potser la gent encara no és conscient Raquel, però no puc xerrar gaire perquè jo feia feina i no vaig poder esser-hi. Entenc als mestres que estan frustrats perquè per molt que hi posin de la seva part -per culpa d’una imatge que han creat els diversos governs- no es veu gairebé mai reconegut el seu esforç.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 5. HI VA HAVER POCA PARTICIPACIÓ PERQUÈ CASI NINGÚ SABIA RES, SEGUR QUE SI HEU HAGUESSIN SABUT HI HAURIA HAGUT MÉS GENT, NO HEU SABEM TOT, FALTA D´INFORMACIÓ!
  PER CERT,SORTIU A UNA FOTO A NES DIARI DE MALLORCA D´AVUI DIVENDRES ( VERSIÓ DIGITAL) SOBRE SES CASSOLADES!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Informàrem el dia anterior. Vaig fer-ho de seguida que ho vaig saber, no hi podia fer més. De totes maneres crec que el darrer que hem de fer es discutir entre pares i educadors. Estic segur que no serà la darrera protesta que farem i hem d’estar units.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   • Tal vegada hi va haver poca informació, tenint en compte que es va decidir l’adhesió el dimecres a les dues, no va donar temps a fer més.
    A les entrades dels dos edificis ( el d’infantil i el de primària ) hi havia uns fulls informatius penjats.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.