Nova secció del Temps a Card.cat

El substitut natural d’en Xesc, en Mateu Rigo, pel que fa a això del temps a Sant Llorenç (litres de pluja, temperatures registrades…)  ha fitxat per Card.cat. És una bona notícia per a tots els nostres lectors, que així dispondran de les dades del temps local.

La participació d’en Mateu Rigo a la revista es farà a través d’articles regulars, en els quals ens resumirà les novetats del temps en la nostra localitat. A més, a la nostra portada us deixarem sempre un enllaç permanent que es dirà EL TEMPS DE MATEU RIGO, a través el qual podreu accedir a la seva pàgina meterològica sobre el temps, la qual s’actualitza cada 15 minuts.  Concretament, l’enllaç estarà just davall la secció del TEMPS que ja tenim en portada. Esper que us sigui d’utilitat!!!

 

3 pensaments a “Nova secció del Temps a Card.cat

  1. Moltes gràcies Mateu. Això si, no saps a on t’has ficat. Tenim un director que no s’atura de donar garrotades 😉 .

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.