Fira de Son Carrió i altres xafarderies

El diumenge dia 13, una fira ben lluïda i assolellada posà punt i final a les festes patronals de Son Carrió amb una gran afluència de visitants.

Una fira plena d’actes dels quals cal destacar el II concurs morfològic de l’ovella de raça mallorquina amb l’entrega de premis per part de les autoritats i la venda i exposició de teles de llengües mallorquines, tema central de la fira d’enguany. Els castellers i els xeremiers des Puig de sa Font amenitzaren els visitants acalorats, que també pogueren degustar els gelats d’en Tomeu Caldentey des Molí d’en Bou amb un carretet a l’antiga que convidava a refrescar-se. Artesans de diferents productes exposaven els seus articles per vendre, donant color a la fira.

La fira acabà passades les 21 hores amb un ball de bot amb molts de balladors, que demostraren la seva vitalitat seguint la música dels grups Tramudança i Agrupació sa Torre. Vitalitat que em vingué de nou ja que la setmana de festes, entre els esports, les exposicions, els concerts i les diades ens ha deixat a més d’un i una ben blans, però n’hi ha que no acaben mai la corda. Aviat vindran les festes de Sant Llorenç i podrem continuar la bauxa.

Gràcies a tots els que han fet possible aquestes festes: Associacions del poble de Son Carrió, voluntaris i personal de l’Ajuntament que hi ha col.laborat. Podeu veure les fotos de totes les festes a la pàgina web: www.carriocity.com

Un pensament a “Fira de Son Carrió i altres xafarderies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.