Punt de vista del PP sobre el darrer Ple

Dia 24 de maig es va celebrar, a l’Ajuntament de Sant Llorenç, un ple ordinari amb el següent ordre del dia:

1. Aprovació d’actes de les sessions anteriors.

2. Aprovació Compte General 2011.

3. Aprovació del Text refós de les Ordenances Fiscals.

4. Aprovació del Reglament Regulador de l’administració electrònica de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

5. Creació de la seu electrònica de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

No van poder assistir Toni Aguilar ni Jaume Riera.

En el punt número 1, els membres del PP vam votar en contra. Com venim explicant, consideram que les actes no reflexen tot el que es diu al ple. Al contrari del que s’ha dit, les puntualitzacions que feim no s’introdueixen a les actes, ja que sempre queden aprovades tal i com estan.

Quan a  l’aprovació  dels Comptes Generals del 2011, els membres del PP vàrem votar en contra. Els membres del PP de Sant Llorenç no estam d’acord amb la gestió dels doblers públics per part de l’equip de Govern i així ho vam manifestar. Entre d’altres coses vam demanar per què, si hi havia en els pressuposts de l’any 2011 una partida de 10.000€  en telefonia, en els Comptes Generals aquesta partida surt a 0. En tot cas, és obvi que amb factures de més de 5000€ mensuals, sols en telefonia fixa, la partida resulta del tot insuficient.

Una altra qüestió plantejada pels membres del PP va ser la de l’estat del deute de l’Ajuntament de Sant Llorenç.  Entre d’altres es deuen 1.640.000€ a creditors , a hisenda pública 90.000€ a òrgans de previsió social 35.000.

El senyor Puigròs no va respondre a cap de les qüestions plantejades per la senyora Meseguer, es va limitar a dir que tot deriva d’una mania persecutòria dels membres del PP consistent en desacreditar l’Equip de Govern. Si mateix va respondre a que l’estat del deute seria millor si la Comunitat Autònoma pagués el que deu a l’Ajuntament.

Els membres del PP vam manifestar el nostre acord en aquest punt, però vam voler recalcar l’origen d’aquest deute, ja que sembla que tot el que es deu s’ha originat, per obra de màgia en aquest darrer any.

Introdueixo aquí el document que em va passar l’interventor en relació al deute de la CCAA amb l’Ajuntament de Sant Llorenç, i que vam demanar que constes en acta:

 

 

2 pensaments a “Punt de vista del PP sobre el darrer Ple

  1. Com vos agrada PEPEROS sempre anar en contra de tot!!! per voltros no hi res que facin bé, fins a nes moment que governeu voltros que després tot estirà perfecte….tota sa meva vida le passada a nes mateix mucipi, però una cosa tenc molt clara i és que si mai govern el PP a l’Ajuntament de Sant Llorenç, jo partiré no vull tenir gent d’aquesta a nes meu Ajuntament. ESCOLTAU MÉS POBLE I DEIXAU DE MIRAR SES VOSTRES BUTXAQUES, sou iguals que es president BAUÇÀ!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.