La setmana que entram, segons el “parenòstic”

25ª setmana de l’any. Estam només a una setmana per arribar a l’estiu i les fortes calorades d’aquests dies ens ho recorden. El temps sembla que serà semblant a el de la setmana que hem acabat i si s’ha de desbaratar gens ho farà a finals de setmana.El Sol, a finals de setmana, ens acompanyarà 14 hores i 58 minuts. Les plantes com la tomatiguera, el carabassoner, l’alberginiera i el pebrer, que són de la família de les solanàcies, fan hora per llegua amb tanta llum solar.

La Lluna, demà, 11 de juny, entrarà en minvant a les 12 h i 41 m, en el signe de Pisces.

Dos sants a destacar dins aquesta setmana. Dimarts és Sant Onofre, anacoreta, i dimecres, Sant Antoni de Pàdua, prevere franciscà i doctor de l’Església. És conegut com a “Sant Antoni dels albercocs”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.