He provat de fer coca dolça un munt de vegades i provant una, i una altra vegada, vaig decidir que la pròxima la faria amb la pasta d’ensaïmada. La trobaren molt bona perquè no deixaren ni les miques.
Ingredients:
- 1 kg de farina de força
- 300 gr de sucre
- 1 tassó d’oli de girasol
- 1 tassó d’aigua teba per el llevat
- 40 gr de llevat fresc
- 6 ous
- un poc de saïm per les llaunes
Elaboració:
- Dins un ribell de fang posam els ous,l’oli,l’aigua amb el llevat i el sucre, ho mesclam tot abans de posar-li la farina.
- Afegim la farina a poc a poc mentres anam mesclant.
- Pastar la mescla sense aturar-nos i deixar el ribell ben net.
- Després la deixar tovar dins el mateix ribell. quan hagi doblat el la repastau i la colocau a la llauna.
- Tornam a deixar-la que tovi una estona més i l’enfornam a 160º.
- Estarà llesta quan tengui un color dauradet.
Bon profit !