Horari de la Piscina Municipal

Aquí teniu l’horari que tendrà la nostra piscina durant aquest estiu per si algú es vol llevar de damunt aquesta calor sufocant que ens està envaint:

HORARI DE LA PISCINA MUNICIPAL de Sant Llorenç de dilluns a diumenge

JUNY (A partir de dia 22): D’ 11 a 19 h. JULIOL I AGOST: De 10 a 14 h. i de 16 a 20 h.

3 pensaments a “Horari de la Piscina Municipal

  1. Sa veritat, trob que sa nostra piscina és un lloc molt desaprofitat i abandonat. És una piscina que té molts d’usuaris i les instal.lacions són molt deficients, els vestuaris quasi bé has d’entrar amb una màscara de la pudor que fan. Molts d’usuaris són infants i bebes i no hi ha cap lloc per canviar-los. A l’àrea de gespa hi ha uns balancins tots rovellats, la pintura ha botat, tot molt abandonat, fins que algun dia un nin si faci un tall. També pens que el servei de bar podria esser un poc més bo, podrien fer pa amb olis, organitzar un pic per semana sopar a la fresca, qualque concert…un poc més “d’ambientillo”….vaja en poques paraules, treure el suc a la piscina el poc temps que està oberta.

  2. Les teves idees són molt bones pel que realment vol intentar guanyar un doblers i obtenir un benefici a final de temporada, però això són idees d’una persona que pense com si fos seu,per intentar treure beneficis. Però el que gestiona la piscina es un polític, que la piscina l’ha pagat el poble, i el que menys li preocupa es treure beneficis, sinó no tenir mal de caps, i si està mal gestionada, si les condicions de les instal.lacions són nefastes li és igual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.