Entrarà el PSM a l’equip de govern?

Després de diverses setmanes de rumors al carrer i als diversos mitjans de comunicació (Diario de Mallorca, Manacor Comarcal) sobre la possibiliat que el PSM entràs a formar part de l’equip de govern, ja pareix que en podem treure alguna cosa en clar.

Pel que sembla hi va haver un apropament entre l’equip de Govern  i na Dolors Sánchez, representant del PSM a Sant Llorenç, per a què aquesta entràs a formar part de l’Ajuntament, però finalment el PSM, en la reunió realitzada diumenge passat, va emplaçar l’equip de Govern  a mantenir una nova negociació ja que considera “que el procediment seguit durant la negociació no ha estat correcta”.

Així les coses, sembla que les negociacions continuen i quan es faci oficial algun acord vos n’informarem tot d’una, sigui d’un caire (hi ha hagut acord) o de l’altre (no n’hi ha hagut).

14 pensaments a “Entrarà el PSM a l’equip de govern?

 1. la meva pregunta és, ¿És necessari que entri el PSM dins l’equip de govern??, ¿Quina es la intensió d’entrar dins l’equip de govern?, i si entra dins l’equip de govern ¿Què li costarà a nes poble ?, perque no crec que entri sense cobrar. I no val l’excusa de que entra dins l’ajuntament per ajudar i gestionar millor les institucions. El que segur ferà si entra dins l’equip és quan hi hagi un plenari i s’ha de votar un cosa que no agradi, pues votarà a favor de l’equip només per tenir la cadira calenta.

 2. Jejejeje, com de gelós està en Pau Quina de què sa seva estimada libèl•lula donàs sa primícia…. Vos hi fixau que ni la cita? 😉

  Pavet, sa pregunta adequada és: fins quan de temps es guardarà dins es calaix s’acord suscrit entre la regidora del PSM i s’equip de govern?

  • Q me perdoni es meu insecte favorit si no l’he citat. Hay q ver quin afan de protagonisme q tens…

   Sobre s’acord aquest q dius q S’HA subscrit, també ho he sentit a dir. Pero com entendras fins q s’ajuntament o dl psm no el facin públic ( i no li han fet) jo no puc publicar res. Aixi q la pregunta li hauries de fer a algu del psm o de l’ajuntament, no a jo ….

   per exemple pq ho entenguis no hi ha cap mitja de comunicació q hagi gosat afirmar això q dius ( per algo serà i es pq ningú publica res fins q algú
   ho faci oficial). De totes maneres si algú Esta molt interessat en q surti publicat res, es molt fàcil satisferlo: enviau l’article amb la notícia a editors@card.cat i ho publicarem, in si factu.

   • Entenc perfectament quina ha de ser sa postura de card.cat, i trob, a més, que és sa postura correcte, de no fer-se resò de rumors per part dels editors via articles. Molta més llibertat per dir lo que volem tenim és mers comentaristes (i crec, també, els editors quan actuen com a comentaristes).

    Tampoc era sa meva intenció corregir-te el títol de l’article. Només volia posar de manifest sa meva opinió sobre aquest tema, que és la de creure que hi ha acord, i només falta treurer-lo a la llum, una vegada llimades algunes possibles diferències internes de partit.

 3. Això és una altre prova que em referm amb la meva teoria:

  No existeixen partits polítics bons o dolents, tots són dolents. El que hi ha a cada partit polític (a tots) són persones en bones idees (molt poquets), males idees (massa) i sense idees (la majoria), bons o mals polítics, on irremediablament els polítics en bones idees es veuen abocats al fracàs i l’arraconament dins el propi partit, ja que per poder-les aplicar, a més de guanyar unes eleccions, abans ha de ser elegit per les bases o cúpula del propi partit, que estan pleneeeees de persones sense idees. L’important és la butxaca! La resta no té importància. I aquesta, no sol coincidir amb les bones idees i per tant, no poden aflorir mai. Si aquestes persones volen sortir elegides, doncs han de canviar les seves idees i, per tant, ja només ens queden persones en males idees i persones sense idees. El sistema, tal com està estructurat avui, està desgastat, ja no val. Només ens queda la revolució!
  Si voleu una prova, quin líder sortiria elegit dins el seu propi partit si una de les bones idees que té és suprimir el Senat, que apart de la seva dfinició, molt democràtica per cert, no te cap més funció real que la d’un cementeri d’elefants (polítics que ja ha passat el seu temps i en el Senat tene una retirada dorada, butxaques plenes!). Cap ni un, perquè ningú del seu propi partit li donaria suport. Perquè te creus que m’he ficat a la política jo?

  Com diu un bon amic meu, estam en mans de delinqüents…

  • Quina mania amb insinuar que volem amagar res. A mi ni me va ni me ve que na Dolors entri o deixi d’entrar a l’ajuntament.
   Si aquest decret existeix fem el favor de dir-me on està publicat o envia’ns un enllaç o almanco digues el número de decret exacte per poder cercar-lo… però ajuda’ns, aporta qualque cosa, no et limitis a criticar.
   Segurament internament el PSM i l’Ajuntament saben més del que publicam aquí, però si ells no ho volen fer públic… des d’aquí no podem fer res. De totes maneres, ja que sembla que hi ha gent que té informació privilegiada, us convid a què la faceu pública a través d’un article (enviau-lo a editors@card.cat) i sortirà pubicat, amb la qual cosa es demostrarà que aquí no ocultam res, perquè estic cansat de dir que aqest és un portal obert a tot el poble on tothom pot publicar el que vol. El que no és lícit és que a través dels comentaris me volgeu dictar a mi el que he d’escriure, quan voltros mateixos ho podeu fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.