Ruta de tapes musicals a Son Carrió

Divendres passat, dia 7 de juliol la ruta de tapes pels bars de Son Carrió encetà els actes de les vetlades d’estiu organitzades pel Departament de cultura de l’Ajuntament de Sant Llorenç, amb l’acompanyament del grup musical So de tres.
Els bars de Cas Patró, el de la 3a edat, Sa Plaça i Can Jeroni cada divendres ofereixen tapes i pinxos originals i a bon preu, aprofitant aquest esdeveniment l’Ajuntament hi incorporà el grup de música So de tres, format per tres components que versionaren cançons conegudes a cada local. Molta gent va poder menjar i gaudir de bona música i bon ambient en un vespre d’estiu agradable que convidava a sortir i omplir les terrasses.

Aquest ha estat el preludi d’un estiu ple de concerts, verbenes i actes culturals, és el moment d’aprofitar el bon temps que ens ofereix el mediterrani abans que torni l’hivern.

Podeu veure totes les fotos a la pàgina web: www.carriocity.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.