Tota fruita a son temps…hortalissa

Pebres, tomàtigues, albergínies, carabassons, alls, cebes… entre altres, són els fruits que ara ens ofereix la nostra terra.

L’hort ha de menester aigua, a fi de donar abundant fruit, que sol ser relativament aquós, la qual cosa els fa tan apetitosos en l’estius, ja que volem frescoreta… i quin menjar més fresc que un bon tremponet?

No us penseu que em deixi les síndries ni els melons, doncs els reservo per a un proper article.

No oblideu que els mallorquins som uns privilegiats, ja que, entre moltes altres coses, podem preparar un tremponet i anar a menjar-ho a la platja sense necessitat d’agafar un avió com han de fer els estrangers.

4 pensaments a “Tota fruita a son temps…hortalissa


 1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  M’hauràs de dir com fas aquestes cebarres. De les meves me’n caben cinc o sis dins una ma!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

   Això és que ha fet Photoshop je je

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

    M’ofens, Pau, pensant que uso el fotoshop. Ara no te mostraré sa grossa.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

   L’hortolà d’aquesta cebota és el padrí Font. No et pensis que hi surtin totes així, jejeje. Bona terra, femada, goteig, i bona cura.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.