Pebres, tomàtigues, albergínies, carabassons, alls, cebes… entre altres, són els fruits que ara ens ofereix la nostra terra.
L’hort ha de menester aigua, a fi de donar abundant fruit, que sol ser relativament aquós, la qual cosa els fa tan apetitosos en l’estius, ja que volem frescoreta… i quin menjar més fresc que un bon tremponet?
No us penseu que em deixi les síndries ni els melons, doncs els reservo per a un proper article.
No oblideu que els mallorquins som uns privilegiats, ja que, entre moltes altres coses, podem preparar un tremponet i anar a menjar-ho a la platja sense necessitat d’agafar un avió com han de fer els estrangers.
M’hauràs de dir com fas aquestes cebarres. De les meves me’n caben cinc o sis dins una ma!
Això és que ha fet Photoshop je je
M’ofens, Pau, pensant que uso el fotoshop. Ara no te mostraré sa grossa.
L’hortolà d’aquesta cebota és el padrí Font. No et pensis que hi surtin totes així, jejeje. Bona terra, femada, goteig, i bona cura.