Resultats de l’enquesta de Card.cat

Passades dues setmanes ja tenim els resultats de l’enquesta sobre el projecte del Cine Rigal. Hem de reconèixer que la participació ha estat baixa i en bona part ha estat culpa nostra. Així que toca fer un poc d’autocrítica.

Vàrem presentar l’enquesta donant per suposat que tothom sabia de què anava el projecte del Cine Rigal, quan resultava que no era així. Davant aquesta desinformació, molts dels nostres lectors varen optar per no votar i alguns ens en demanaven detalls a través dels comentaris. Per emmendar el nostre error, vam posar-nos en contacte amb l’Ajuntament perquè ens enviés un petit resum del projecte, però aquest va tardar molt a arribar i ja va ser massa tard per incorporar-lo a la notícia de l’enquesta.

Per això demanam disculpes als nostres lectors ja que abans de fer l’enquesta sobre el projecte del Cine Rigal hauríem d’haver fet una petita introducció informativa al respecte. Deu ser el preu que hem de pagar per no ser una revista professional!!!

No obstant això, aquí en teniu els resultats finals:

Què trobes del projecte del centre cultural que es vol fer al Cine Rigal?

  • Interessant (53%, 10 Vots)
  • Exagerat (42%, 8 Vots)
  • Innecessari (5%, 1 Vots)

Nombre de votants: 19

Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.