Neteja al poblat talaiòtic de S’Illot

Entre el 30 de juliol i el 3 d’agost s’estan duent a terme diverses obres de neteja en el poblat talaiòtic de S’Illot.

Baix la direcció dels arqueòlegs Bernat Font i Alex Valenzuela i amb la col·laboració de la brigada de Patrimoni del Consell de Mallorca, s’estan retirant pedres de dues estructures del voltant del turriforme central del poblat -les de la banda del llevant- i també s’han tallat alguns arbres i es va netejant d’herbes i arbusts. L’Ajuntament de Sant

 

Llorenç també hi col·labora amb dos homes de la brigada i pagant la feina dels professionals.

Està previst que dins el mes d’octubre s’hi pugui fer una altra campanya semblant, també d’una setmana de duració, de manera que es pugui deixar preparada per esser excavada i reconstruïda tota la zona que envolta el talaiot central.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.