Sopar Residència Novaedat de Manacor II

 En resposta a un comentari de na Raquel, voldria fer un petit aclariment i de passada ampliar la cobertura de la notícia sobre el sopar de la residència Novaedat de Manacor.

Benvolguda Raquel…

Des de fa uns anys som col·laboradora de la residència de Manacor. Conec molt bé el treball que fa el personal i puc assegurar que a la Directora Territorial de Novaedat de Balears, Bàrbara Barceló, més que els càrrecs el que vol és que els residents i personal estiguin bé.

Les persones que serviren el sopar eren treballadors de la residència que ho varen fer voluntàriament. Entre ells, el meu amic Pep Galmés Jaume, que a més va fer les funcions de presentador de l’acte.

En Pep és una persona que sempre està pendent de tot i el seu càrrec és el de director en funcions des que na Bàrbara Barceló és la  Directora Territorial de Novaedat de Balears, la qual ens ha fet arribar que deixem constància del seu agraïment a la revista digital Card.cat per fer-se ressò del sopar.

A la vegada, vol fer públic el seu agraïment a tots els treballadors que voluntàriament serviren el sopar, tot i que encara van  retardats amb nòmines a causa dels impagaments de l’Administració.

Moltes gràcies Raquel pel teu interès  envers el meu amic, Pep Galmés… Salutacions cordials des de sa Coma de part  de Magdalena Ordinas.

2 pensaments a “Sopar Residència Novaedat de Manacor II

  1. Per cert, això de que els treballadors faci mesos que no cobren no te nom. Estaria bé saber si per Ciutat hi ha residències en la mateixa situació o només són les de la part forana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.