La cançó de la setmana

Aquesta vegada fusionam el classicisme de The Cure amb l’electrònica moderna de Crystal Castles.

De The Cure ja ho vaig dir tot a un altre article que vaig publicar (enllaç). Grup clau per entendre la música popular dels 80 i 90, l’enigmàtic cantant de la banda, Robert Smith, ja ha festejat diverses vegades amb l’electrònica, col·laborant amb grups com The Japanese Popstars, Junior Jack, Black & Jones o el grup que ens ocupa, Crystal Castles.  I és que la seva característica veu hi diu bastant en això de la pista de ball i se n’han adonat bé els artistes electrònics.

Sobre Crystal Castles, com que no els conec gaire, em remet al que diu Viquipèdia sobre ells: “és una banda electrònica de TorontoCanadà, formada pel productor Ethan Kath i la vocalista Alice Glass. Crystal Castles són coneguts pels seus espectacles caòtics en viu i les seves produccions malenconioses lo-fi“. Així les coses, és un grup relativament modern, en contraposició als ja més de 30 anys que Robert Smith du damunt l’escenari.

La cançó que us present, Not in love,  ja la va presentar Crystal Castles fa un temps, però l’any passat intentaren fer arribar el tema a terres europees a través de la tirada del cantant britànic Robert Smith, reinterpretant el tema amb la seva veu .

Aquí us deix el vídeo. No us poseu a ballar mentre el mirau!!!

2 pensaments a “La cançó de la setmana

  1. A mi, amb la condició de que variïs un poc d’estil i que la música sigui bona, pots posar la classe de música que vulguis. A mi m’agrada tota.
    Ben cert és que en aquest cas la veu den Robert aporta molt a la cançó.
    A més sentir la veu d’un cantant dels de veritat en lloc d’haver de sentir la veu del primer que passa pel carrer com sol passar en el 99% de la música actual s’agraeix 🙂 .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.