Coneixent en… Pep Jaume

Quants de regidors de Festes coneixeu que es disfrassin per presentar unes Olimpíades Rurals? O bé de dona, o bé de monja… o com sigui, en Pep Jaume, més conegut al poble com en Pep Gall, com si fos  un autèntic Mortadelo, sempre té a punt alguna disfressa per fer-nos riure i convertir les festes en temps de bauxa i diversió. Això jo li dic ficar-se en el paper i fer d’autèntic mestre de cerimònies.

Ho farà millor o pitjor… però ningú podrà discutir que no s’impliqui en això de les festes. I per això, ara que arriben, que millor que entrevistar-lo per conèixer-lo un poc millor.

 

Nom complet: Pep Jaume Umbert
Malnom: Gall
Estudis, professió, càrrec o dedicació: Tècnic superior en administració i finances, Regidor de festes, medi rural, manteniment i noves tecnologies. També faig d’encarregat de la benzinera del poble, però me pareix que l’entrevista ve per l’altre càrrec…

1. Amb quin personatge (històric, ciència ficció, actual…) et quedes? No me puc quedar amb cap, no en regalen ni en venen, si vols dir per quin sent més admiració et diré que per molts, qualsevol que hagi descobert o inventant alguna cosa que hagi estat beneficiosa per a la humanitat, i qualsevol que hagi dedicat el seu temps a fer la vida dels demés un poc millor…

2. Quina és la qualitat que més valores en una persona? Sinceritat, honestat i bon humor.

3. La teva major afició? No he estat mai home d’una gran afició, he anat canviant els passatemps segons he anat avaçant etapes en la vida. Avui per avui, si tenc gens de temps lliure m’agrada dedicar-lo a la familia. Bé, i m’agrada molt viatjar.

4. On i quan ets feliç? Sempre som feliç, som molt optimista, la taringa dels que vénen darrera sol ser més llarga, ens hem de saber conformar i procurar no perjudicar a ningú.

5. Què no perdonaries? Tot es pot perdonar…

6. Quin creus que ha estat el teu major mèrit? És lleig bravejar-se a un mateix.

7. De quin color et veus? No ho sé, supòs que em veig de diferents colors segons la temporada i la situació… 

8. Quin és el darrer llibre que has llegit? Bayo, el general que adiestró a la guerrilla de Castro y el Che

9. Un programa de TV. Pocs, no som de vetlar i sa tele a més de ser xereca no té horari adequat per aixecar-se prest als matins, però si puc mir APM?
10. Una cançó (i artista). Cançó cap en concret i artista… en Tomeu Penya m’ha tengut enganxat molts d’anys, ara ho estic deixant. M’agradava més en Tomeu de Carritx i Roses, s’Estalella… que els temes comercials d’ara…

11. Per posar-te un defecte… Només un? Si només és un… venga: caparrut,

12. I una virtut? No en tenc cap que sia digne de menció.

13. Llepolia preferida? Menjar en general, qualsevol dolç en particular

14. Què trobes que hi sobra al Municipi? És una llova aquesta pregunta? Res, crec que no sobra res. 

15. Què hi falta? Que la gent sigui una miqueta més civilitzada, vaja, que tengui un poquet més de seny a l’hora de tenir cura del que és de tots.

16. A quin racó del teu poble et trobes més a gust . A qualsevol amb amics.

17. Una frase, idea o pensament final

Ara que vénen ses festes, en acabar qualsevol acte on hi ha cadires, verbenes, concerts, conferències, podríem acaramullar ses cadires? Ja, ja, ja, no, ara seriosament, que tothom sigui feliç i estigui content.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.