Camins contra mentides

Jubilats per Mallorca continua amb el seu recorregut, poble a poble, per fer arribar a la gent que els poder públics i econòmics ens diuen un caramull de mentides sobre la situació de crisi política, social, econòmica i de país que patim.Aquí teniu les fotos fetes a Llubí. Les sis primeres són de na Maria Beltran i les dues darreres de Xisco Massanet. També vos deixam un enllaç on podreu trobar fotos de Santa Eugènia fetes per Vicenç Mates.

Lloret1. Bona rebuda..JPGLloret2. Cap al poble.JPGLloret3. Pels carrers del poble.JPGLloret4. Unes gloses de benvinguda.JPGLloret5. Tomeu Amengua explica CAMINS CONTRA MENTIDES.JPGLloret6. Jaume Bonet, esgotat, fa la seva explicacio..JPGLloret7. Arribada a la plaça.jpgLloret8. Assistents a la plaça escoltant CAMINS CONTRA MENTIDES.jpg

A Santa Eugènia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.