Detingut per viure amb una menor

Segons informa el Diari de Balears a l’edició d’avui, la Guàrdia Civil procedí a la detenció, el passat dissabte, d’un ciutadà alemany de 43 anys resident a Sant Llorenç que, suposadament, havia induït una menor a abandonar el seu domicili patern.L’al·lota, de quinze anys d’edat, vivia amb l’home a un domicili de Sant Llorenç. La detenció es produí a instàncies d’un jutjat de Frankfurt on els pares de la jove havien presentat la denúncia. L’home, després de declarar davant el jutge quedà en llibertat. L’al·lota fou internada en un centre d’acollida fins que els seus pares es facin càrrec d’ella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.