Camins contra mentides

Ahir horabaixa, a Manacor, acabà la primera marxa que ha organitzat Jubilats per Mallorca.L’acte de cloenda, amb els marxaires arribats de Son Macià, es feu a la plaça Ramon Llull de Manacor amb l’assistència de més d’un centenar de persones i una forta presència dels mitjans de comunicació.

Jaume Bonet, Tomeu Amengual i Maties Oliver, president de l’entitat feren ús de la paraula per explicar el motiu de la iniciativa. Representants de diversos col·lectius socials també intervengueren i agraïren a Jubilats per Mallorca el seu compromís amb la terra, la llengua i la gent.

L’acte acabà amb un glosat que es dugué a terme al bar Xarop.

El mes de setembre, Jubilats per Mallorca iniciarà la segona ruta de Camins contra mentides.

A LA PREMSA   (ÚLTIMA HORA 15.8.2012): MENTIDES

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.