Pintada contra els polítics

Fa una dies, just abans de començar les Festes, va aparèixer a la paret externa de la Piscina Municipal de Sant Llorenç una pintada plena d’indignació i ràbia contra els polítics. No he arribat a aclarir si el missatge anava referit als nostres governants locals o si es referia a tots en general, perquè, la veritat, la lletra era mala d’entendre.

De totes maneres, aquí us deix una fotografia de la pintada perquè la jutgeu vosaltres mateixos:

Fotografia realitzada amb el mòbil de Mateu Àngel Domenge Febrer. Gràcies, Mateu!

El missatge era molt més llarg, però no hi cabia a l’objectiu de la càmera.   Concretament      deia: “Políticos ladrones 20 mil Euros ????????? a robar a otro sitio”. Els interrogants són les paraules que no vaig entendre.

Però l’important de l’assumpte és que a un poble tan tranquil com Sant Llorenç, ja hi comença a haver gent indignada. Imaginau-vos com estan a altres llocs de sang més calenta… O els de dalt espavilen un poc, o  tot això pot acabar ben malament.

11 pensaments a “Pintada contra els polítics

  • Ni idea. La resta del missatge no el vaig entendre. D’altres diuen q la xifra era 2500 euros.

   Si la pintada encara hi és i algú gosa fer-ne una transcripció més detallada… Endavant!!!

 1. Desde que en Zapatero no va sebre abendonar quant era hora, jo vaig comença explica com era de perillosa sa politica que mos volen imposa es dretans en poder de tota Europa, mos volen fer torna cinquanta anys enrrera; Però… les votareu; Idò ha agonta.

 2. Deu meu que es de bo de fer donar sa culpa a nes dretans no es vere Joan?
  Sa pintada crec que se referia a nes politics locals maldement vos sabigue greu

 3. Ha se esquerra tambè hi ha chupocteros, i lladres, però si de ver son de esquerras procuran roba en es més riquets, no com es de dretas, sempre defensant es rics, i chupant se sang en es trabaiedors.

 4. És possible que la resolució que vos present no ompli moltes pàgines als diaris, més entretenguts en altres disputes, però és una disposició altament indignant. Es va publicar al BOE d’ahir divendres 28 de setembre. Es tracta d’una convocatòria de subvenció de 900000 € per a finalitat de formació, consolidació i difusió del sistema democràctic. Si ja algú aquí es podria indignar per destinar aquestes xifres a aquests valors intangibles, quan en falten per a  altres més primaris, la indignació és capital quan llegim els possibles beneficiaris: Fundacions i Associacions amb dependència orgànica de partits polítics de representació parlamentària d’àmbit estatal que, almenys això sí, estiguin al corrent de les seves obligacions fiscals i amb la Seguretat Social. No és el primer any que es convoquen. En la darrera ocasió els prinicpals beneficiatis foren, lògicament,  FAES (depenent del PP) i IDEAS (depenent del PSOE), i si bé es vera que les quanties han minvat, són aquestes mesures classistes (ja que exclou a la gran major part de la població) les que s’haurien de suprmir en primer lloc quan els recursos són escasos.

  http://www.boe.es/boe/dias/2012/09/28/pdfs/BOE-A-2012-12160.pdf

 5. Es lo que deim; Aquest sistema se agotat, però encara en queden uns quans de milions, com aquest tertulia de se rradio i se TVE en coyenets o pocas ganes de cedir un milimetro de se sevas ganancies per mor de se democracia, actual, acusant de golpistes en es manifestans, per voler enrevoltar es Parlament. En es Poble mos conve ser com un martellet de trencar ametlas,, tec tec, poc a poc per no fellar cop; Perquè si un pegue un cop fort per fer més via se espose ha picar-se damunt un dit. Entre tots, es que hi crei fer una vertedera Democracia, i deixin de ser es sempre es que duen es mando.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.