Conferència a càrrec de Mark Amengual


Dilluns, dia 20 d’agost
a les 20 hores en Mark Amengual presentarà la seva tesi sobre el bilingüisme i la percepció dels sons del català a Mallorca a la sala polivalent de l’edifici de la policia local de Sa Coma.

Aquesta presentació introdueix els resultats d’una sèrie d’experiments de percepció en català que s’han duit a terme a la Comarca de Llevant, juntament amb les interpretacions que es poden donar sobre la situació de bilingüisme. També s’examinen futurs projectes sobre la situació lingüística a Mallorca.

Aquest acte compta amb la col·laboració del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Sant Llorenç.


 

Un pensament a “Conferència a càrrec de Mark Amengual

  1. He passat un guster d’assistir a la xerrada del jove de sa Coma, Mark Amengual, alumne becat als Estats Units de Nordamèrica, qui ha parlat sobre “El bilingüisme i la percepció dels sons del català a Mallorca”. La seva exposició sobre els resultats d’una sèrie d’experiments que ha duit a terme a la comarca de Llevant, molt especialment al terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar, m’ha semblat excel·lent… Com perquè sigui difosa, també, en altres àmbits!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.