Resultats de l’enquesta de Card.cat

D’èxit total només es pot qualificar aquesta enquesta que avui acaba. Ha obtingut més d’un centenar de vots, la qual cosa la converteix en rècord absolut de la revista. Es veu que això de la política sí importa (almenys la local).

L’enquesta demanava si estàveu d’acord que el PSM hagi entrat a l’equip de govern. El resultat ha estat molt igualat, a pesar que ha atravessat diferents fases: primer guanyava el NO rotundament, per després passar a un clar avantatge del SÍ i, per acabar, hi ha hagut una igualtat que no s’ha desbaratat en tota la darrera setmana. Allò sorprenent de tot això és que aquests diferents fluxes es van produir en un sol dia, la qual cosa va despertar les suspicàcies d’alguns lectors (els comentaris així ho reflectien). Per això us convidam que, a través dels comentaris, ens comenteu tant el resultat final de l’enquesta, com aquests fluxes que he indicat . Deixau la vostra opinió!!!!

Trobes encertat que el PSM hagi entrat a l'equip de govern?

  • No (52%, 72 Vots)
  • (49%, 68 Vots)

Nombre de votants: 139

Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.