La cançó de la setmana

Acabam aquest cicle de col·laboracions i fusions de diversos artistes amb la cançó Lovesong, de The Cure, interpretada per una de les cantants amb més projecció dels darrers anys: Adele. 

He de reconèixer que no coneixia aquesta artista, però na Maria Domenge, col·laboradora d’aquesta revista, un dia em va enviar un enllaç amb la seva música. Encara no l’he escoltada a bastament com per dir que m’encanta o no, però sí que he de reconèixer que té una veu excel·lent i encisadora (de les millors que he sentit darrerament).

Adele és una cantant anglesa de soul-pop, guanyadora ja de vuit Emmys. Alguns diuen que és la nova Amy Winhouse, però amb un estil més formal. Sobre The Cure ja ho sabeu tot, ja que ha sortit diverses vegades per aquí (per alguna cosa és el meu grup favorit). Només recordar-vos que és un grup que toca des del 1978 i ha estat líders del rock-pop obscur dels 80 i 90, a pesar que també han estat capaços de fer grans cançons pop coloristes (Close to me, Friday I’m in love, Why i can be you?, etc.) i i d’altres de rock guitarrer (Boys don’t cry, One hundred years, Open…). Res, que són un tot-terrenys.

Per acabar,  vos deix Lovesong, que s’inclou a un dels millors discos de The Cure (Disintegration), i que aquí interpreta magistralment Adele.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.