Arengades a la Ravigota

S’estrenyen ses arengades en un pedàs, procurant poder llevar sa més escata possible. Dins un bol o escudella, se mescla una part d’ oli i una de mostassa, se posa en es caliu, i amb un pincell, anau untant. És una manera diferent de torrar arengades.

Com que ha estat molt breu, vos n’apuntaré una altra: ENSALADA DE LA MAR. Posau dins un plat pla una grapadeta d’enciam tallat a la Juliana, mitja safarnària, també tallada a la Juliana, un palo d’extracte de cranc, o de dolç de la mar, també tallat a la Juliana, un poc d’oli, i un poc de sal, al gust.  Bulliu una gamba d’ aquestes de torrar, o sia grosseta. Mentre  ses gambes se bullen, feis una salsa rosa, posau una fulla d’ensalada risada, i morada, a cada corneló des plat. Després pelau ses gambes, les passau per sa salsa rosada, i les componeu en es centre des plat, demunt cada una, de ses fulles morades, i posau una anxoa, de llauna, i a s’altra part, un espàrrec blanc, també passat per sa salsa rosa. És una molt bona ensalada.

Es consell d’aquesta setmana és: es peix fresc brilla, té es ulls vius, sa carn és forta, té ses agalles vermelles, i fa un agradable olor a la mar. Esper vos servesqui per qualque cosa. Bé, fins sa pròxima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.