La cançó de la setmana

Ja torn ser aquí amb tots vosaltres. Després de dues setmanes absent, torn amb totes les forces del món i ganes de donar guerra.

I com no podia ser d’una altra manera, he de recomençar aquesta secció amb una cançó molt especial. Com ja sabreu, he tengut una nineta fa ben poc, i per això li vull dedicar aquest tema, All is love, de Karen O (cantant de Yeah, yeah, yeahs), la qual va escoltar cada dia mentre estava al ventre de la mare. No sé si li sonarà, o si ni tan sols s’enrecordarà, però confio que sí.

La cançó és una versió lenta de l’original, molt més rockera i moguda que aquesta, i que ja vos vaig posar fa uns mesos quan us recomanava el llibre infantil On habiten els monstres (del qual se’n va fer un film i aquest tema formava part de la seva banda sonora). Aquí teniu l’enllaç.

Però la meva nina,  la versió que escoltava era la següent:

PD: Tranquils, que quan creixi un poquet també escoltarà les cançons tradicionals mallorquines (Joan Petit quan balla, La lluna i la pruna…). Som un rocker, però sé que hi ha cançons que sempre seran immortals i insustiuïbles.

4 pensaments a “La cançó de la setmana

 1. Enhorabona papa. Aquesta cançó és preciosa però no passis pena que segur que coneixerà ses cançóns d’aquí i també qualcuna cançó del verano machacona.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Segurament no se’n recordarà (diuen que els primers records són dels 2/3 anys) però en certesa li haurà arribar la dolçor de la cançó, i també l’amor dels pares quan la varen triar i quan la posaven cada dia. Al fetus també li arriba tot.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. M’agrada xaval !!!! A veure si aconsegueixes que vagi pes bon camí musical i no s’enganxi al ” XUMBA XUMBA ” discotequero .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. Retroenllaç: La cançó de la setmana | card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.